Jouw administratie nu nog efficiënter dankzij de intuïtieve tool van Officient.

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 11-2-19 16:33

 

De koppeling tussen Nmbrs® en Officient zorgt ervoor dat de personeelsdata automatisch up-to-date blijft in Nmbrs® én Officient. Daarnaast kun je payroll providers uit meerdere landen koppelen in het Officient HR platform.

Lees meer

Horeca teams managen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de app van Eitje.

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 11-2-19 16:32

 

Met Eitje kun je eenvoudig en op een handige manier een grote groep medewerkers  informeren en aansturen. Door de urenregistratie van eitje te koppelen aan Nmbrs® kun je alle teamleden, contracten, gewerkte uren en maaltijden eenvoudig synchroniseren.

Lees meer

Een op de drie Nederlanders vindt controleren loonstrook ingewikkeld

Posted by Michiel Chevalier on 14-1-19 14:28

Amsterdam, 14 januari 2018 

Bij een nieuw jaar hoort een nieuwe loonstrook. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakte eind 2018 bekend dat Nederlanders er in 2019 netto op vooruitgaan. Hoewel de loonstijging minder is dan aanvankelijk gedacht, ziet het ernaar uit dat elke inkomensgroep een iets hoger salaris mag verwachten. Mensen kunnen in januari 2019, vergeleken met december 2018, 1 tot 2,5 procent meer netto loon tegemoetzien. Werkenden met een modaal inkomen gaan er het meest op vooruit. Ook gepensioneerden en mensen met een bijstandsuitkering krijgen iets meer geld.

Lees meer

, , ,

Ruim vier op de tien werknemers vragen werkgever weleens om hulp bij checken van loonstrook

Posted by Michiel Chevalier on 20-12-18 10:48

Amsterdam, 20 december 2018

Uit recent marktonderzoek, onder ruim vijfhonderd Nederlandse medewerkers van 20 jaar en ouder, die in loondienst zijn bij bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf (mkb), blijkt dat een grote meerderheid (92 procent) van de Nederlanders met enige regelmaat zijn of haar loonstrook controleert. Ruim vier op de tien werknemers (41 procent) vragen bij het checken van de loonstrook weleens hulp of uitleg van de werkgever. De helft (54 procent) van de werknemers doet dat door na te gaan of de loonstrook overeenkomt met wat er in de arbeidsovereenkomst staat. 28 procent gaat zelf het internet op voor informatie.

Lees meer

, , ,

Doelgericht bijdragen aan verzuimpreventie en re-integratie van werknemers dankzij de koppeling met Dotweb

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 10-12-18 11:41

Lees meer

Dankzij OnelinQ worden salarisbetalingen automatisch opgehaald en verstuurd naar jouw bank!

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 10-12-18 11:34
Lees meer

Heb de volledige regie over het flexibel plannen, inzetten en uitbetalen van personeel middels de koppeling met Shifter

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 8-10-18 17:48

 

Integreer de personeelsplanning en tijdsregistratie van shifter met de personeels- en salarisadministratie van Nmbrs® en verkom dubbele invoer omdat alles maar in één systeem up-to-date gehouden hoeft te worden.

Lees meer

Nanny4all & Nmbrs®, de all-in-one oplossing voor uw kinderopvang

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 8-10-18 17:48

 

Nanny4all, dé all-in-one oplossing voor een efficiënte bedrijfsvoering van uw kinderopvang organisatie.

Door gebruik te maken van de technologische ontwikkelingen is het mogelijk om alle medewerker gegevens ten behoeve van roostering en urenregistratie te registeren in Nanny4all en deze direct door te sturen naar Nmbrs® voor een correcte en efficiënte verwerking van de salarisadministratie. Door deze samenwerking creëer je de meest gebruiksvriendelijke all-in-one oplossing voor elk type kinderopvang!

Lees meer

Creëer een innovatieve preventie- en verzuimoplossing met de nieuwe koppeling tussen Compasity en Nmbrs®

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 10-9-18 16:59

 

Een innovatieve preventie- en verzuimoplossing neerzetten, waarbij de medewerker centraal staat, en die maximaal beveiligd is, dat is waar Compasity voor staat. De oplossing is modulair opgebouwd, waarbij je als klant enkel de producten afneemt (en betaalt) die je nodig hebt: dat kan met PLANIT voor het praktisch inplannen van artsen, VERZUIMCOACH met een volledig verzuimdossier, en/of MEDISCH PORTAAL, waarin zowel de arts als de medewerker op een veilige manier toegang hebben tot bepaalde delen van het medisch dossier. Tenslotte integreren wij de oplossing perfect in uw andere bedrijfstoepassingen en databases. Zo bespaar je op dubbel werken en vermijd je fouten!

Lees meer

Leg gesprekken rondom functioneren en ontwikkeling nu eenvoudig vast middels de koppeling met 'De Digitale Gesprekscyclus'

Posted by Sjoerd Haakon Haven on 10-9-18 15:48

 

De Digitale Gesprekscyclus (DDGC) is een cloud oplossing voor het vormgeven en vastleggen van de gespreksverslagen en plannen rondom functioneren en ontwikkeling van medewerkers. Het stelt de organisatie van de gebruikers in staat om op eenvoudige wijze prestaties, wensen en vaardigheden van medewerkers te bewaren, bewaken, terug te vinden en in overzichten te plaatsen. Ook het werken met competenties en continue 360° feedback wordt ondersteund. Het prettige aan de laagdrempelige software is dat deze inhoudelijk geheel (zelf) op maat instelbaar is.

Lees meer

Meld je aan voor e-mail updates

Recente berichten